O femeie se poate dezbraca de chiloti sau de suflet. Barbatul alege ce sa dezbrace: totul sau nimic

O femeie se poate dezbraca de chiloti sau de suflet. Barbatul alege ce sa dezbrace: totul sau nimic

Barbatii nu iubesc tot timpul aceeasi femeie. Femeile nu iubesc tot timpul acelasi barbat. insa atunci cand o femeie sau un barbat isi gaseste dragostea, nebunia si linistea in acelasi om, cand fericirea nu este o alegere, ci o stare, cand momentele de grija se impart la doi, sutele de femei si de barbatii vor fi uitati in trecut. Va ramane doar prezentul si omul, omul tau.

Sunt femei goale pe dinafara si femei goale pe dinauntru. Sunt femei care isi pot duce povara frumusetii sau o pot trasforma in blestem. Barbatii s-au grabit sa le fie creatori sau demoni, dezbracandu-le de haine si suflet deopotriva. Nu exista femeie care sa nu vrea sa-i fie admirat corpul, precum nu exista barbat care sa nu le raspunda cu pofte lumesti. Exista insa femei care isi vor uita sufletul pe o margine de pat si exista si barbati care vor lasa patul nedesfacut. Vor primi cu sete trupul, dar nu si sufletul. Pentru ca sufletul va fi mai gol decat bucata de piele intinsa pe pat. Sau invers, isi vor da seama ca trupul lor, asa gol si suav cum este, e doar o jumatate de cuvant fara suflet.

E un sentiment placut sa te impaci cu increderea. Sa stii ca orice s-ar intampla, sau nu s-ar intampla, omul tau va fi alaturi, bun si cald, gata sa te scoata din mocirla sau sa iti incurajeze starile de bine. Multe sunt cele cu care poti sa te culci noaptea si putine cele langa care ai vrea sa te trezesti dimineata. Alegand pe cele din urma, risti frumos, risti sa lasi deoparte placeri si nebunii de ocazie, dar si sa inhati strans de mana nebunia vietii. Asa ca alaturi de o femeie, alegi. Alegi sa traiesti frumos langa ea, sa inspiri parfum de trandafir roz de pe umeri goi sau sa inspiri incredere. Orice femeie pana la urma se dezbraca in fata unui barbat, fie el mai bun sau mai putin bun. Barbatul este cel care alege. Iar langa femeia si omul tau, alegi totul sau nimic. Jumatati de masura nu exista.

Femeia nu este un sentiment de unica folosinta. si nici un gand cu jumatati de masura. O iubesti – o iubesti pentru totdeauna. O vrei alaturi – atunci o vrei mereu. si acum si dupa 50, cand ridurile pe fata isi vor spune cuvantul iar 3 copii nascuti isi vor lasa amprenta pe corpul ei. Pentru ca nimeni nu ii va lua frumusetea pe care o cunosti doar tu, sufletul de milioane si inima ce vrea sa bata mai mult la doi. Femeia adevarata nu este un sentiment de unica folosinta, ea e cel mai drag si de suflet sentiment. Zecile de barbati care iti vor vrea corpul nu stau nici la degetul cel mic al barbatului care iti va dori sufletul. Ce poate fi mai frumos decat un om pe care ti-l ofera soarta si care intr-o zi iti va spune cu dragoste: “Multumesc ca existi”.


Barbatii nu iubesc tot timpul aceeasi femeie.
Un barbat iubeste cu gandul, cu ochii, cu mainile, cu sufletul, cu mii de cuvinte si cu inima. Asa ca un barbat adevarat nu o va iubi doar pe ea. Va iubi femeia, amanta, mama, copilul, afacerista, visatoarea, indragostita, eleganta, prietena, nebuna, rebela, calatoarea si jumatatea din ea. Pentru ca el e barbat si ea poate fi in atat de multe si frumoase feluri.

O femeie se poate dezbraca de chiloti sau de suflet. Barbatul alege ce sa dezbrace: totul sau nimic!
(articol preluat cu acordul autorului DeVorbaCuTine)