Un barbat cauta la o femeie reflectia propriei nebunii

Un barbat cauta la o femeie reflectia propriei nebunii

Un barbat nu se uita dupa fuste scurte, mulate perfect pe un corp subtire: e o chestie de moment care trece la fel de repede. Un barbat nu gandeste sa aduca cu prima ocazie femeia in pat: e doar o pofta demodata de baiat. Un barbat nu-si va vinde sufletul pentru un trup de fata gasit pe marginea patului: e prea simplu si fara gust. Un barbat va cauta mereu femeia lui, femeia care il va reflecta si ii va citi sufletul, care va fi misterul, dragostea si nebunia lui.

Barbatii sunt creatori, dar creatori ai unei lumi stiute de mult in sufletul lor. De fiecare data cand intalnesc o femeie pe potriva a ceea ce se ascunde in suflet, ei vor incerca sa construiasca. Sa uneasca punctele unei povesti parca auzite in trecut si gata sa devina realitate. Sa cuprinda in universul unei femei dorintele si pasiunile ce nu le-ar spune nimanui. Barbatii cauta o femeie care sa ii faca sa se simta puternici, increzatori, stapani si ocrotitori, pentru ca doar asa ei vor fi ei si nu niste masti masculine. Barbatilor le este frica sa iubeasca total, pana nu intalnesc omul care i-ar completa, care ar reflecta cealalta jumatate de cerc nebunesc, ca sa dea apoi formula unui infinit. Ei vor dori mereu sa se regaseasca in cuvintele si imbratisarea unei femei, pentru ca doar atunci vor sti ca sunt acasa.

Ceea ce ai langa tine te reprezinta. Ceea ce iubesti e copia inimii tale si ceea ce simti pentru un om e parte din sufletul tau. Iubesti mult, primesti pe masura. Iubesti sincer, sincer si fara regrete vei privi in ochi. Barbatii au iubit si vor iubi regasindu-se si gasind in femeie cea mai frumoasa parte din ei. Femeile care le citesc sufletul isi vor gasi loc in inima unui barbat pentru totdeauna. Celelalte se vor rataci un timp pe acelasi drum si vor fi plecate demult. Uneori, nu alegem doar noi, ci si departarea, timpul, faptele. Este nevoie de departare pentru apropiere. Este nevoie de timp pentru vesnicie. Este nevoie de fapte pentru recunoastere. Femeile care citesc sufletul unui barbat sunt cele mai adevarate.

O femeie este pe masura barbatului de langa ea. El o va privi ca o doamna pentru ca e la fel de domn si doar asa ea va dori sa fie doamna in ochii lui si ai celor din jur. Daca el o va sti ca femeie de ocazie, mai mult decat un curvar si-un suflet gol nu poate fi. Barbatii iubesc cu ochii si nu numai. Barbatii iubesc femeile care isi cunosc adevarata valoare, pentru ca astfel ei si-o recunosc pe a lor. Iubesc femeile care nu se lasa cucerite dupa 3 flori date la o intersectie, pentru ca la randul lor isi cunosc demnitatea. Femei care stiu ce vor si unde merg, pentru ca un barbat de mult si-a croit drumul sau, pe care doar cea mai sincera si corecta femeie va merge. Atunci ei sunt gata sa devina scut si prieten pentru femeie. Sa ofere la randul lor totul si mai mult decat atat. Un barbat va sti ca femeia de alaturi nu este un sentiment de unica folosinta, pentru ca isi stiu valoarea. si nici un gand cu jumatati de masura, pentru ca vor sti femeia ca o reflectie a lor. O iubesti – o iubesti pentru totdeauna. O vrei alaturi – atunci o vrei mereu. Asa, un barbat nu isi va pierde sufletul si verticalitatea niciodata.

Un barbat mereu va alege. Va alege femeia propriei nebunii. Dintre toate femeile le va alege pe cele mai vesele. Dintre cele vesele – pe cele mai intelepte. Dintre cele intelepte – pe cele mai gingase. si rabdatoare. Dar si nebune. Pentru ca de fiecare data cand o va privi adanc in ochi, un barbat isi va citi veselia, intelepciunea, gingasia si rabdarea din el. si nebunia, reflectia propiei nebunii.

(articol preluat cu acordul autorului DeVorbaCuTine)