Tu o sa-mi dai aripi in spate. Vor merge toti cu masina, in schimb eu voi zbura

Tu o sa-mi dai aripi in spate. Vor merge toti cu masina, in schimb eu voi zbura

Oare nu e simplu sa traiesti dragostea precum o simti?

Sa iubesti omul de langa precum ai iubi pe cel care la batranete iti va acoperi ridurile cu un sarut. Sa ai grija de el precum ai avea grja de copiii tai. Sa il doresti precum ai dori pe cel mai bun amant. Sa-l respecti cum ai respecta pe sotul tau, simplu si bun.

Oamenii care ne citesc sufletul isi vor gasi loc in inima noastra pentru totdeauna. Ceilalti se vor rataci un timp pe acelasi drum si vor fi plecati demult. Uneori, nu-i alegem doar noi, ci si departarea, timpul, faptele. Este nevoie de departare pentru apropiere. Este nevoie de timp pentru vesnicie. Este nevoie de fapte pentru recunoastere. Oamenii care ne citesc sufletul sunt cei mai adevarati. Gaseste-ti reflectia in omul de langa, nu intr-o oglinda pe jumatate sparta.

Nu iti fie frica sa cauti si sa pierzi. Nici sa gasesti si sa nu mai cauti. Nici sa oferi pentru asta o viata. Ce este al tau, al tau va fi. Cine e omul tau nu va pleca nicaieri, nici cand va veni momentul sa-ti mangaie ridurile cu drag. Femei si barbati, ne batem capul cu relatii expirate demult, retraind momente de altadata. Atunci cand reprosurile devin o atitudine, nu conteaza cine este vinovat, conteaza ca dragostea se transforma intr-o rutina. Gasind puterea sa plecam, ne agatam cu sufletul si cuvintele de cel care a fost. Dragostea deja trecuta ne schimba in niste atei gata sa trasnsforme lucrurile frumoase intr-o mocirla de regrete si neajunsuri si poate si mai rau, in ura. Dar nu. Bucura-te pentru ca a fost si nu pentru ca s-a consumat. Multumeste si porneste mai departe cu incredere. Iubeste omul de langa, din prezent.

Tu o vei face fericita, pentru ca iti doresti asta mai mult decat orice. Tu vei fi creatorul ei, omul de suflet pe care o vei motiva si care iti va umple viata cu lumina. Tu ii vei aduce ceva dulce la 2 noaptea si linistea in plina zi. Tu o vei vedea alintata si doamna, copila si femeie adevarata. Tu ii vei da raspunsuri. si motive. Tu o vei face sa rada si ii vei ascunde lacrimile cu palma ta. Tu ii vei sti toate secretele si nu iti va fie teama de discutii dificile. Tu ii vei spune tot, vei spune ca ea e tot. Tu o sa-i dai aripi in spate. Vor merge toti cu masina, in schimb ea va zbura. Pentru ca tu o vei iubi. si ea te va iubi. Probabil sa iubesti e cel mai bun lucru de pe pamant. Probabil sa construiesti impreuna e cel mai frumos lucru de pe pamant.

(articol preluat cu acordul autorului DeVorbaCuTine)