Dragostea adevarata este atunci cand traiesti o iubire imposibila si lupti din greu pentru acea persoana, iar ea iti da zi de zi motive sa continui

Dragostea adevarata este atunci cand traiesti o iubire imposibila si lupti din greu pentru acea persoana, iar ea iti da zi de zi motive sa continui

Oamenilor le este frica sa iubeasca total. Sa se regaseasca in alti oameni, traind bucata de suflet din celalalt si fiind gata s-o imparta pe a lor. Gandesc ca o casa, un camin, un sarut oferit dimineata si implinirea a 3 vise sunt de ajuns. Doar atunci cand dai la o parte lucrurile de-o zi si gasesti alaturi un om gol de ganduri si lume, iubesti!

Ceea ce simte un barbat nu simte o femeie si invers. Daca dragostea a fost gandita sa completeze si sa aduca valoare unui om, atunci barbatii, cat si femeile stiu despre asta cand pot avea grija de omul lor. Cand fericirea celuilalt este mai presus decat starile proprii de bine si cand pana la urma intelegi ca poate asta si este fericirea ta. Orgoliul, nepasarea si tacerea merg mana in mana cu acelasi final: cedezi! Pe ambele parti cedezi. De cate ori ne regasim in oameni, de atatea ori incercam sa vedem ce ne-ar putea desparte. Cautam greseli, tragedii aruncate peste gard, exemple triste din trecut, reprosuri. Astfel putem fi siguri ca niciodata nu vom tine la batranete de mana pe omul drag. Daca ceva nu merge, nu inseamna ca n-ar merge mereu. Daca sunt lucruri mai proaste de moment, nu inseamna ca momentele se vor repeta iar si iar. Oamenii sunt nebuni dupa dovezi, dupa fapte de eroism si cedari in numele iubirii. Pe cand pentru o dragoste adevarata lupti curat, fara greseli, fara minciuna, fara repros. Dragostea ti-ar spune ca nu-i corect sa gasesti omul pentru care sa nu iubesti, dar sa suferi. Gasesti un om al tau, o dragoste imposibila si faci orice sa o pastrezi, caci stii ca la fel de multe motive sa vrei sa o pastrezi. Un moment de regasire face cat o mie de ani de cautare.

Voi, femeile, ce stiti despre Ea, despre femeia jumatate, femeia zeu, femeia creator in viata unui barbat? Atat de multe motive are un barbat sa-i citeasca sufletul, sa-i vrea inima si sa-i sarute corpul. Ea este femeia langa care te-ai trezi in fiecare dimineata si pe care ai inveli-o cu plapuma la 12 noaptea. Ea este omul cu care ai imparti bucuriile si careia i-ai impartasi grijile. Ea este doamna pe care ai vrea sa o vezi intotdeauna la bratul tau si micuta de care sa ai grija oricand. Ea este frumoasa cu care ai inconjura lumea toata si langa care te-ai linisti apoi la casuta voastra. Ea este femeia de succes cu care te mandresti atat de mult. Ea este parte din tine. Pentru ca ea este iubita ta, muza si sufletul tau. Voi, femeile, gasiti-va omul drag langa care sa fiti femeie jumatate, femeie zeu, femeie creator! Gasiti o dragoste imposibila si luptati pentru ea, pentru ca el, stiindu-va astfel, demult deja a si ales sa lupte. Nu poti avea totul fara sa oferi nimic. Nu poti gasi totul in dragoste pana ce nu ai fi stiut ca pana si dragostea are nevoie de timp, limite si incercari.

Traiti dragostea mai simplu, iubiti mai simplu si nu va fie teama sa luptati pentru ceea ce este al vostru. Doar daca trup si suflet, constient sau nu, stiti ca este al vostru! Pentru ca dragostea adevarata este atunci cand traiesti o iubire imposibila si lupti din greu pentru acea persoana, iar ea iti da zi de zi motive sa continui.