Femeia niciodata nu trebuie sa fie pe primul loc. Locul ei este alaturi

Femeia niciodata nu trebuie sa fie pe primul loc. Locul ei este alaturi

Sunt femei care viseaza. Sunt femei care asteapta. Sunt femei care cauta o viata intreaga sau care nu mai cauta nimic. si sunt femei care pur si simplu vor sa fie sarutate pe creier, curtate cu vorbe si omorate cu replici. Femei care vor mai mult decat sex si mult mai mult decat flori. Femei nu destepte, dar intelepte. Femei ce au gust si rafinament, care stiu sa iubeasca si sa fie iubite. Care stiu sa asculte. Care vor nu doar saruturi pasionale, dar si respect, intelegere sau o discutie sanatoasa. Care nu alearga dupa pantofi de aur, dar brate de aur. Care stiu ca locul lor este alaturi de un barbat puternic, la fel de intelept.

Ea. Femeie. Frumoasa, poate prea frumoasa pentru lumea perfida din care vine. E femeie rebela, dar e si o copila mica ce se vrea purtata in brate. Iubeste si asta acopera restul lucrurilor. S-a intrebat de atatea ori unde este el si atunci cand l-a gasit i-a oferit lumea si mai mult decat atat. El a inteles cat de speciala este si cata dragoste se ascunde in ochii ei. Poate ca de asta intre ei doi si-a gasit locul un cuvant: fericire. Ea. Femeie. Femeia lui…. Prea frumos, nu e asa? Ar fi si mai frumos, daca ambii ar intelege ca din cuvinte siropoase si declaratii nebune nu faci nimic. Faci doar relatii siropoase si nebune, adica bolnavicioase. O femeie inteleapta nu ii va permite barbatului de langa sa o cucereasca total si va sti ca de fiecare data cand are si el nevoie, ea va fi alaturi. intr-o relatie buna nu exista pozitii si nici ierarhie, trepte de recunoastere sau de alint. Ambii vor sti sa puna umarul si vor construi la fel de mult. Femeia nu trebuie sa ceara nimic unui barbat. Barbatul care o va iubi cu adevarat va sti sa o faca fericita.

Ea il va sustine in toate. Va avea grija sa fie langa cand lucrurile vor merge prost si cand totul va fi in culori roz. ii va demonstra ca suflete pereche exista si cand e bine dar si cand nu iar impreuna nu este o definitie dependenta de starea de bine. il va iubi cu ochii si cu mainile, dar si cu inima. Pentru ca inima ii va spune ca grijile sunt doar un moment trecator iar fericirea nu o numeri in cuvinte. El va intelege ca il iubeste si este gata sa imparta lumea ei cu lumea lui. El o va iubi. El va fi langa ea o viata si va aprecia ca este o femeie frumoasa, o sotie unica, o mama iubitoare si un prieten bun si toate astea fiindu-i nu undeva departe, ci alaturi. Dimineata isi vor face planuri, ziua se vor scri de cateva ori, fiindu-le dor iar seara isi vor povesti de toate. Ea isi va face grija cand il va vedea agitat. Ea va cauta sa cunoasca lumea lui, povestea lui, idealurile si principiile de viata. Iar asta o poti face doar fiind langa omul tau, mana de mana.

Daca iubesti un barbat doar pentru ca este puternic si frumos, atunci cand isi va pierde din putere si frumusete nu il vei mai iubi. Daca iubesti un barbat doar pentru ca are suficient in portofel, atunci cand nu ii va merge bine nu il vei mai iubi. si invers, daca iubesti o femeie doar pentru corpul ei de invidiat, atunci cand iti va naste 3 copii si mult probabil ca se va ingrasa, nu o vei mai iubi. Mai ales ca in jurul tau mereu vei gasi pe cineva mai bogat, mai frumos, mai atragator. insa daca iubesti sufletul cuiva, grija si devotamentul sau, il vei iubi mereu. E lege, vei iubi nu o femeie ce isi da aere de mare doamna, ci femeia ta, simpla si atat de unica in acelasi timp!

Sa iubesti o femeie nu pentru frumusetea ei, ci pentru feminitatea ei. Nu atunci cand poarta rochii speciale sau isi arunca tone de parfum peste ea. Sa o iubesti cand zambeste sfios si cand mainile ei calde cuprind un gand senin si nicidecum un muc de tigara. Cand corpul ei transmite o poveste dulce si nu povestea altor barbati. Cand are ce sa spuna, dar tace, caci cuvintele le pastreaza pentru momente de intimitate. Sa o iubesti de te priveste cu gratie si nu cu aerul unei doamne. Sa o iubesti pentru sufletul ei frumos, de unde nu ai pleca niciodata. Iubeste o femeie pentru ca isi poarta demnitatea cu grija si stie sa ramana astfel fiind si doamna si amanta si viitoare mama. Iubeste o femeie pentru toate momentele in care iti este alaturi, jumatatea ta si fii pe masura asteptarilor ei.

Femeia niciodata nu trebuie sa fie pe primul loc. Locul ei este alaturi. Nu mai sus, nu mai jos, nu in spate sau in fata, ci alaturi. Pentru ca in momentul potrivit sa poata lua de mana si sa poata fi protejata. Ea e partener si nu centrul universului. Barbatul care va intalni o asa femeie singur o va face centrul universului sau.


(
articol preluat cu acordul autorului DeVorbaCuTine)