Oamenii care iubesc sunt cei mai frumosi. Hai sa ne indragostim cate doi odata

Oamenii care iubesc sunt cei mai frumosi. Hai sa ne indragostim cate doi odata

Sunt relatii frumoase. Sunt relatii care sfarsesc inainte sa inceapa cu adevarat. Sunt relatii exemplu, de la care ai invata o viata intreaga. Dincolo de cuvantul “echipa” intr-o relatie, doi oameni care tin unul la celalalt vor gasi de fiecare data motive sa spuna ceea ce altora li se pare strain. Doar fericitii se recunosc in cuvinte de dragoste, nu e asa?

Dragostea nu este o definitie purtata prin buzunare si nici un gand de doi bani pe care l-ai putea uita la o statie de troleibus. Daca iubesti, iubesti. Daca nu iubesti, existi. Poate ca ceea ce simtim cu adevarat ne face mai buni, mai puternici, mai atenti la lucruri care conteaza. O iubire sanatoasa se va naste din grija, dor nebun si o bucata de gand ce te va duce la ea ca sotie si mama a a copiilor tai. Vei reveni grabit in prezent, pentru ca ai de oferit niste flori si umarul pentru trupul ei atat de scump. Daca te vei intreba de ce ea, de ce cu ea si de ce anume acum, sa lasi intrebarile sa fuga intr-un sarut furat pe furis. Pur si simplu cauta ceea ce iubesti si lasa sa iti patrunda in vene.

Sa iubesti mai mult decat poti sa oferi e o declaratie de recunostinta pentru clipa cand intelegi ca ceea ce iubesti se afla in dreapta ta. Ce poate fi mai frumos decat sa ai grija de cineva? Sa iti pese, sa iti fie dor, sa vrei sa oferi, sa imparti, sa construiesti. O fi dragostea de moda veche, dar nimeni nu a anulat emotia unui sarut si nimeni nu a incetat sa creada ca pana la urma dintr-un sentiment poate iesi ceva special. Pas cu pas, recunosti ca e frumos ce se intampla. Barbat sau femeie, angajat sau somer, tanar sau batran, cauti sa te lasi dus de lumea nebuna a dragostei. Pentru ca e o nebunie sa uiti de tine macar si pentru cateva ore, zile, ani. Sa nu intrebi niciodata daca e cu sfarsit sau ba. Nu-ti fie frica de se va termina. Ceea ce este adevarat nu se termina niciodata!

O iubire sincera schimba destine si uneste destine. Pentru o iubire sincera s-au cunoscut necunoscutii, s-au cumparat bilete de avion si s-au vindecat pesimistii. Cei carora le este teama sau sunt tristi, traiesc dragostea si mai intens. Pentru ca teama este un inceput al sufletelor sicere iar tristete in genere nu exista. Tristetea este absenta dragostei, care se risipeste firesc odata ce simti. Traind, nu vrei decat sa cunosti o alta poveste care sa completeze povestea ta si pe care sa o completezi la fel cu parte din tine. Adevarat, iubirea se traieste neconditionat, dar e mult prea sincer sa o traiesti in doi. Sa imparti fericirea la doi. Sa treci de necunoscut si sa acoperi cu lumina lui umbrele tale. Sa fii realist si sa intelegi ca iubirea nu e doar o bucata de cuvant sau o greutate. Greutati exista si vor fi mereu. Doar ca e cu mult mai usor sa le treci in doi. Cuvinte frumoase vor fi si ele mereu. Doar ca e mult mai scump sa le vorbesti in doi.

Poti sa strigi intregii lumi ca esti fericit, poti sa ai totul, mai mult decat totul, poti sa iti cuceresti demonii si sa te ai bine cu ingerii. Dar numai iubind nu iti este teama nici de demoni, nici de ingeri. Ceea ce traim cu adevarat, traim oriunde, oricand si cu orice imprejurare. Pastram in sufletul nostru o bucata din celalalt, ca atunci cand isi va pierde bucati de suflet, sa i le dam pe ale noastre. Traim cu intensitate momentele de fericire, pentru ca avem ce oferi. Suntem gata sa cuprindem o lume intreaga cu un gand si in acelasi timp sa ne risipim intr-o mare de vise. si toate astea sa aiba un raspuns: dragostea!

Oamenii care iubesc sunt cei mai frumosi. Hai sa ne indragostim cate doi odata!