Primul barbat din viata unei femei ramane demonul sau ingerul ei pentru totdeauna

Primul barbat din viata unei femei ramane demonul sau ingerul ei pentru totdeauna

Suferinta merge mana in mana cu dragostea. Dorul este un gand de bunatate trimis celuilalt. Sarutul este un verb asezat pe coapsele ei. Dorintele devin agitate cand vad o bucata de carne iar nebunia se rupe in zece sa mai prinda un gand de noapte. Atunci, ea viseaza. Ea doreste. Ea se ofera.
O femeie in viata unui barbat poate fi un inceput sau un sfarsit. Un barbat in viata unei femei inseamna mai mult decat inceput si mult mai mult decat sfarsit. Unii care vin si pleaca vor fi uitati demult dupa primul plans in perna. Doar cei adevarati, creatorii de dragoste si putere, raman pentru totdeauna. Raman cei care au reusit sa descopere visele ei sau cei care le-au nimicit pentru totdeauna.

Primul barbat in viata unei femei inseamna suficient de mult cat sa nu mai conteze restul. El este cel care ii poate forma lumea cu grija si dragoste sau i-o poate da peste cap. E primul barbat caruia i se ofera si fireste, nu-si va permite sa iasa prea repede din marea de vise stiind ca acolo e bine. Ea nu va gandi atunci, asta va trebui sa o faca el. Fireste, daca tine la ea cu adevarat. Marea parte a barbatilor cand vad o fata pe jumatate goala o dezbraca mai departe, nestiind ca asa ii dezgolesc si sufletul. Atunci, ea pur si simplu va avea asteptari. Fiecare fata isi doreste ca prima noapte de dragoste sa aiba loc la lumina lumanarilor, pe un pat cu cearsafuri albe si alaturi de alesul vietii ei. De cele mai multe ori, asta se intampla pe nepregatite si cu cineva pe care l-a cunoscut intamplator. Pentru ea este o emotie de-o viata, pentru el una de-o noapte, un moment de satisfactie, o placere. E mult prea probabil ca ea sa dea peste un dobitoc care gandeste astfel.

Primul barbat in viata unei femei e si primul prieten caruia i-ar spune tot si mai mult decat atat. Este mai mult decat iubit si asta ar trebui s-o inteleaga toti barbatii. E un psiholog, un intelegator si un bun ascultator. Daca ca barbat a decis sa fie cu ea, atunci e important sa ii fie alaturi si dupa. Iar dupa inseamna toate momentele cand ea il vrea alaturi: sa-i vorbeasca, sa invete, sa asculte. Daca el va iesi pe usa din spate lasand in urma un pui de om cu vise, dorinte si suflet frant e mult probabil ca peste cativa ani sa nu gaseasca nimic schimbat. intr-o femeie incape atat sentiment si atasament cat intr-o lume intreaga. Femeia poate iubi cea mai din urma nulitate, stiind ca este nulitatea ei care tine la ea, care o va cuprinde cand ii este greu sau ii va spune cuvinte dulci. Copila fiind, iubeste altfel si e normal. El insa e barbat si nu se poate cobora la emotiile unei fete. El va striga la ea sa ii spele ciorapii si sa faca mancare. El ii va reprosa de ce nu zambeste si de ce nu stie atat de multe in dragoste. El ii va ucide sufletul bucata cu bucata, fiind convins ca asa e cel mai bine. si in cele din urma el va pleca cum a venit, triumfator si nemernic. Ea va ramane cu gandul agatat de tavan, cu aceleasi vise si dorinte, fiind la fel de sigura ca il iubeste, desi ceea ce simte poate fi orice numai nu dragoste. Plecand, ea ii va oferi cel mai bun loc in inima ei si de fiecare data cand va intalni un nou barbat va incerca sa-l recunoasca pe el in gesturile si mimica acestuia. il va urmari ca o nebuna, traind pana si nebunia barbatului din el. Va respinge barbati adevarati, va ura perechi ce se iubesc si romane frumoase de dragoste. Va trai viata si lumea lui.

Daca o va iubi cu adevarat, el va sti sa plece la timp sau sa ramana pentru totdeauna. El va sti ca e primul barbat, deci si primul creator din viata ei. ii va oferi grija sa si lumea sa si educatia sa buna. ii va spune cu drag cat de multe merita si cat de important e sa isi realizeze toate visele. O va sustine. ii va spune atent ce nu face corect si ce ar trebui sa schimbe. O va indragi ca parte din el si cand va pleca, va ramane ca un inger veghindu-i viitorul. Iar daca ii va iubi sufletul, dragostea ei su lumea frumoasa, va ramane pentru totdeauna.

Fetelor, aveti grija cine este primul barbat din viata voastra. Nu va culcati la prima ocazie, pentru ca aveti simpla si marea posibilitate sa alegeti. Daca nu mai tarziu, cel putin prima data. Alegandu-va primul barbat, va alegeti viitorul si toata viata. Pentru ca primul barbat din viata voastra va ramane demon sau inger pentru totdeauna.

(articol preluat cu acordul autorului DeVorbaCuTine)