Un barbat care te face sa razi, care te ia in brate in momente grele si care are grija de tine este o destinatie spre fericire

Un barbat care te face sa razi, care te ia in brate in momente grele si care are grija de tine este o destinatie spre fericire

Perfectiunea este o calitate plictisitoare. O adiere de vant ce vine si pleaca. Daca perfectiunea ar fi putere, bani si frumusete, barbatii de mult timp ar sta in rand sa si le cumpere. Asa, cei slabi isi dau haina pentru un muschi in plus iar cei adevarati gandesc putin si actioneaza.

Ce inseamna sa fii barbat adevarat?
Sa fii puternic? Frumos? Seducator sau tandru? 1000 de femei nu vor putea raspunde la fel si totusi undeva in adancul lor vor sti ca un barbat adevarat stie sa fie alaturi. Sa sustina si sa ajute. El este barbatul de la care ai ce invata si pentru care cuvintele inseamna mai mult decat fraze. intai de toate el este om de incredere. De la un astfel de barbat nu iti este frica sa ceri si lui nu iti este frica sa i te oferi. El te face sa razi si sa te simti bine si tot langa acest barbat ai trece orice furtuna. Daca la finalul a tot ce reprezinta un barbat ai trage linie si ai vrea sa gasesti un echivalent, ai sti de incredere, admiratie si mandrie. Pentru ca in astfel de barbat ai avea incredere, l-ai admira pentru ceea ce este si ai fi mandra de realizarile sale. si ai aprecia felul in care stie sa te iubeasca. Ce inseamna sa fii barbat adevarat? Nu exista o definitie clara, pentru ca intr-un final iti dai seama ca fiecare femeie isi are barbatul ei adevarat. Cel mai adevarat.

Un barbat care iubeste si respecta ceea ce tu iubesti, caruia ii place sa te aiba alaturi nu din obligatie ci din admiratie…acest barbat e omul tau si jumatatea ta. O relatie trebuie sa te ajute sa evoluezi, sa percepi lumea in realitati frumoase, sa gasesti motivatie in gandul de a te afla langa cineva si a lua din fiecare moment alaturi de omul drag un exemplu si o stare de bine.

Femeile se descurca si fara barbati. S-au invatat sa fie independente, rebele si gata sa-si asigure singure un viitor. Barbatul in viata unei femei este un raspuns: un raspuns la gandul ca femeia alaturi de un barbat nu vrea sa fie independenta, rebela sau sa-si bata capul pentru ce va fi maine. Un barbat adevarat va sti asta si va fi la inaltime. Barbatii care arata cu degetul la alti barbati nu vor sti ce sa faca cu femeia lor. Se vor teme de decizii si vor lua viata ca o provocare cu final prestabilit. Femeia la randul ei nu este un sentiment de unica folosinta. si nici un gand cu jumatati de masura. O iubesti – o iubesti pentru totdeauna. O vrei alaturi – atunci o vrei mereu. si acum si dupa 50, cand ridurile pe fata isi vor spune cuvantul. Daca el te face sa razi, iti este alaturi in feluri si feluri de momente, te asculta si iti mai spune cuvinte potrivite, iti recunoaste personalitatea de femeie, ai dat de omul potrivit. Uneori unui astfel de barbat ii spui simplu: omul tau! Femeile nu iubesc eroi sau frumosi. Ele iubesc pe cei care au grija de ele.

ii vei oferi tot ce ai si mai mult decat atat. La intrebarea: “ce vei obtine in schimb?” vei avea un raspuns sigur. Trebuie sa pretuiesti pe cel care te iubeste. si te iubeste nu atunci cand esti machiata, imbracata frumos si cu o mie de bratari pe tine, dar mereu. Barbatul care te iubeste cu adevarat va face posibilul si imposibilul pentru fericirea ta. intalneste-te nu cu baieti de bani gata, ci cu barbati cu perspectiva, care au intelepciune pe ochi, sens in cuvinte si respect fata de femeie in gesturi.

(
articol preluat cu acordul autorului DeVorbaCuTine)