Ea era femeie desteapta, pana s-a indragostit

Ea era femeie desteapta, pana s-a indragostit

Ea e femeie!

Ea iubeste. Ea stie sa ofere si sa ceara in acelasi timp. Ea vrea atentie si grija, dar si siguranta zilei de maine. Ei ii plac complimentele si discutiile sincere. ii plac gesturile de atentie si muzica buna. si torta, si ciocolata. Mersul pe jos si cu masina. Ceva dulce la 2 noaptea si liniste in plina zi. Ea intotdeauna are ceva de spus. Ea stie sa isi spuna cuvantul. Ea poate sa-si arate capriciile, dar si trasaturile de doamna. Ea se alinta. Ea poate fi calda si rece. Ea e jucausa si se poate alinta asa, cum nimeni alta nu o poate face. Ea asteapta raspunsuri. Ea poate sa taca si sa vorbeasca ore intregi. Ea vrea. Ea e mofturoasa. Ea plange. Ea rade. Ea poate iubi mai mult decat oricine. Ei ii este dor. Ea vrea ca cineva sa-i descopere secretele si dorintele.

si uneori ea sufera.
si crede ca o face frumos, pentru ca tot uneori, printre multele lacrimi sterse pe furis, stie ca este el. Puternicul si atragatorul el. Omul care i-a adus fluturi in stomac si care i-a transformat viata intr-un curcubeu. Care a stiut sa o citeasca, sa o creeze, sa o vada perfect in lumina felinarelor si pe o margine de pat. El a cunoscut-o ca fiind parte din trupul si sufletul sau. El a crezut ca ea e a lui si poate de asta i-a oferit total viata, fara a intelege ca o are pe a ei. Cu desenele creionate intr-o zi frumoasa de toamna. Cu felul ei de copila, mica si doritoare de grija. Cu chip de femeie, cand ii veneau supararile pe ochi. El a facut-o omul lui, fara a lasa loc femeii de alta data. Ea tace. Ea iubeste. si fluturii au ramas fara aripi. si curcubeul e alb-negru.

O femeie care nu a trecut prin infernul pasiunilor sale nu va deveni niciodata adevarata femeie. Va cauta sa ramana o copila ce-si cauta jocul sau o mama ce vrea sa aiba grija de copii. Iubind si simtind fiecare farama de dragoste, femeia va cunoaste adevarata iubire, va cauta sa dea un raspuns fricilor ei, va cadea in iad pentru a se ridica in edenul dragostei. O femeie care nu a trecut prin infernul pasiunilor sale nu va iubi niciodata. Dar odata ce va iubi, va uita de ea. Sau invers, isi va aduce aminte cine a fost inainte de dragoste. indragostindu-se, o femeie isi pierde mintile si cu ele isi pierde si puterea de a spune nu, de a iesi altundeva decat cu el. De a face altceva decat pentu el. E genul de dragoste nebuna, oarba si pe alocuri dorita. Iubind, o femeie isi uneste dorintele, planurile si gandurile intr-un tot intreg si acest intreg e el. Dragostea duce totul spre nebunie si apogeu. Atunci, ea cauta scuze in greselile lui. Ea gaseste motive in raceala dinainte de a se culca ambii in pat. Ea stie explicatii dinainte ca el sa nu-i raspunda la telefon. Ea stie ca altcineva mai bun nu exista si atat. si poate dragostea este cel mai frumos gand de pe pamant si cu siguranta asa este, doar ca sincer. Fara a rupe si fara a suferi. Poate si asta e diferenta dintre o dragoste nebuna si una sanatoasa.

Fiecare femeie are ambitiile ei, dorintele ei, neajunsurile ei. Daca reusesti sa ii cunosti ambitiile, dorintele si neajunsurile, atunci ea va fi femeia ta pentru toata viata. Niciodata nu vei sti ce se ascunde in inima unei femei. Pentru ca o femeie poate fi in atat de multe si frumoase feluri. Sau mai putin frumoase. O femeie poate duce povarea frumusetii ei sau o poate trasforma in blestem.(articol preluat cu acordul autorului DeVorbaCuTine)